PROGRAM PELERINAJ Asia Mică si Grecia, Insula Patmos 30 aprilie – 10 mai 2018

Ziua 1:  Plecare din Toronto / avion 30 Aprilie la 16;40 cu Air Canada flight Nr 0872 aterizare Frankfurt 06;10 plecare din Frankfurt 09;50 aterizare Istanbul 13;00 Istanbul. Cina si cazare hotel 3 stele. Inoarcere 10 Mai la 13;55 aterizare  Frankfurt 16;00 plecare din Frankfurt 17;10 aterizare Toronto 19;25. ( Biletul de Avion $1.397;32 cad taxes incl)

Ziua 2: Istanbul. Mic dejun, se viziteaza Patriarhia Ecumenica, Catedrala Sf. Sofia,Yedikule (fortareata unde a fost intemnitat Constantin Brancoveanu impreuna cu cei 4 fii si cu sfetnicul Ianache),Insula Printilor unde se afla manastirea ortodoxa Sf.Gheorghe cu cele 3 capele si o fantana sacra (Biserica Izvorul Tamaduirii), Palatul Topkapi, resedinta sultanilor otomani (Tezaurul – unde se afla mâna dreaptă a Sf. Ioan Botezătorul; sabia Sf. Stefan cel Mare ), cina si cazare Istanbul.

Ziua 3: Istanbul. Mic dejun. Biserica Chora. Biserica Cisternelor. Moscheea Albastra. Marele bazar, cumparaturi. Cina si cazare Istanbul.

Ziua 4: mic dejun. Istanbul- Nevsehir

Mic dejun, plecare spre Capadocia, Cazare și cina Goreme, zona Nevsehir.

Ziua 5: Capadocia

Mic dejun, se viziteaza zona Capadocia cu peisajele sale selenare, orasele subterane si bisericile crestine din timpul Sf.Vasile cel Mare, sapate in tuf vulcanic, Valea Calugarilor (formatiuni de piatra avand forma unor hornuri, unde se aflau salase de pustnici, cina si cazare Goreme.

Ziua 6: Nevsehir – Pamukale

Mic dejun, plecare spre Pamukale, Palatul de Bumbac, vechiul Hierapolis, locul unde a fost martirizat Sf. Apostol Filip, biserica apocaliptica Laodicea, cina si cazare Kusadasy.

Ziua 7:  Kusadasy/Bodrum/Marmaris.

Mic dejun, plecare spre  Kusadasy, se viziteaza Ephesus ( locul unde a predicat Sf.Apostol si Evanghelist Ioan, care a fost inmormantat aici, Casa Sf.Fecioare Maria, Mormantul Sf. Apostol Luca ), cina si cazare Kusadasy/.

Ziua 8: Kusadasy – Insula Patmos ( Grecia )

Mic dejun, plecare spre Insula Patmos (Grecia), se viziteaza Manastirea Sf.Ioan, Pestera Apocaliptica, complexul Apocaliptic, patrimoniu UNESCO. Cina si cazare zona Kusadasy/Turcia.

Ziua 9: Plecare spre Demre, vechea Mira Lychiei, inchinare in Biserica Sfantului Nicolae (adaposteste mormantul Sfantului Nicolae. O comunitate creștină substanțială a grecilor a trăit în Demre (Myra) până în anii 1920, când au migrat în Grecia. Demre este un oraș in provincia Antalya, pe coasta mediteraneană a Turciei, numit după râul Demre). Cazare si cina Kemer / Antalya.

Ziua 10 – mic dejun. Timp liber Antalya. Pregătire de plecare în funcție de biletul de avion.

SERVICII INCLUSE:

-transport cu autocarul

-preot insotitor

-cazare la hotel 3* 4* cu mic dejun si cina

-ghid turc la locurile de interes; Efes, Capadocia, Pamukkale.

-ghid roman permanent

 

NU SUNT INCLUSE:

-bilet avion Toronto – Istanbul si retur ( Biletul de Avion $1.397;32 cad taxes incl)

-asigurarea medicala

-intrarea la obiectivele turistice (aprox.100 Euro)

-masa de pranz optional

-taxa de viza (15 dolari)

-excursie optionala Insula Patmos (aprox 75 Euro).)

Ghid local 35 euro/pers.

Pret:

Grup 20 pers. = 810 Euro.

Grup 30 pers. = 785 Euro.

Cazarea la Hotel este de doua persoane in camera

Single supliment la cazare = 140 Euro extra

Biletele de avion se cumpara prin Travel Expressions LTD tel 416 241 4654

Persoanele interesate sa ia legatura cu Pr Gheorghe Tiu la tel 1 416 277 4355 sau 1 519 925 5009 Email preotgtiu@gmail.com  inscrierea este de $100cad cine se razgindeste sau canceleaza pierde suta de dolari.

O scurta precizare; Pelerinajul din Tara Sfinta a fot cancelat datorita faptului ca dupa ce sa anuntat de catre Donald Trump recunoasterea Ierusalimului capitala a Israielului au inceput probleme in Teritorii si multi s-au retras iar eu am pierdut $2100cad rezervarea la avion pentru 21 de locuri. Dupa multe tratative cu Air Canada a permis sa organizez alt pelerinaj cu conditia ca pina la 25 Martie 2018 sa se achite biletele de avion daca nu se pierde definitv suma de $2100cad  Pentru alte infomatii suplimentare contactati-ma la telefon Pr Gheorghe.